Jumaat, April 30, 2010

Ujian 2 - boleh tahan....




Ujian 2? Alhamdulillah....prestasi naik sikit..tapi ada yang turun (bencinya...)

B.Melayu   = 88%
B.Inggeris  = 86%
B.Arab       = 86%
Sains          = 84%
Matematik = 76%
Geografi     = 84%
Sejarah       = 82%
P.Islam       = 64%
K.Hidup     = 80%

7A 1B 1C....yang C tu P.Islam....agak memalukan...kan?  Huhu....ada pula C yang sesat... =(

Lepas ni nak cuba fokus peperiksaan pertengahan tahun pula...nak naikkan lagi prestasi...dan tak lupa....kerja khusus...alahai...nak buat macam mana? Kata dah masuk Form 3....memang la banyak kerja kan? kan? =D

(p/s = KKQ & PMR...tak lama lagi....debaran makin terasa...oh!! = O )

4 ulasan:

Ahmad Nizam Awang berkata...

Salaam. dah ada update rupanya adik Nazifa kita . Apa kabar dik? Harap sihat dan ceria sentiasa la yer

Whoaa, bagus2 result dia, tp tu la, kenapa P Islam sampai 64% jer? Nak kena rotan eh :P

Apa2 pn lepas ni bikin elok2 lagi yerr. All the best :)

Nurul Nazifa Azmi berkata...

wasalam..alhamdulillah...khabar baik..sihat aje..hehe...saya pun harap agar abg sihat dan ceria juga!! =D

alhamdulillah...result naik..tpi PI tu plak kacau btul!! =(

rotan? jgn rotan saya!! saya tkut!! hehe.. =P

ok abg.nizam!! lps ni saya akan buat yang terbaik!! Insyaallah.. =D

LoKMaNHaKiMKaMaRuDiN berkata...

Silat Lawat Ke Blog Saya

Untuk Menerima Anugerah Dari Saya,,

Sila2

Nurul Nazifa Azmi berkata...

ok abg lokman..thanks!! =D